Pliki cookies

Ta strona używa plików cookies dla poprawnego funkcjonowania narzędzi. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies na tej stronie, odwiedź naszą politykę prywatności Polityka prywatności

Akceptuję pliki cookies od tej strony

Schowaj

pef logo

INFORMACJA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO), informuję, iż:

  1. Administratorem Państwa danych osobowych są firmy Edison Spółka Akcyjna oraz SOFTIQ Sp. z  o.o.

    Edison Spółka Akcyjna z siedzibą w Krakowie (31-416) przy ul. Dobrego Pasterza 122A, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sad Rejonowy dla Krakowa – Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy KRS pod nr 0000040306.

    SOFTIQ Sp. z  o.o. z siedzibą w Gliwicach (44-100) przy ul. Robotniczej 2, budynek 1-055, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy w Gliwicach, X Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod nr KRS 0000563687.

  2. Wszelkie informacje i wątpliwości dotyczące przetwarzania Państwa danych przez Administratora można kierować na adres email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. listownie pisząc na adresy firm.
  3. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu prowadzenia działań marketingowych Administratora.
  4. Państwa dane osobowe mogą być przetwarzane na podstawie:
    • dobrowolnej zgody pozostawionej przez Państwa (art. 6 ust. 1 lit. a RODO),
    • prawnie usprawiedliwionego interesu administratora (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).
  5. Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być:
    • upoważnieni pracownicy administratora, podmioty przetwarzające dane w jego imieniu,
    • osoby trzecie w celu wypełnienia obowiązków wynikających z prawa, wykonania nakazu władz publicznych,
  6. Państwa dane osobowe będą przetwarzane do chwili skutecznego cofnięcia zgody na ich przetwarzanie lub do chwili kiedy ustanie cel ich przetwarzania.
  7. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody: prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

    Jeżeli będą Państwo chcieli skorzystać z w/w praw, mogą Państwo się z nami skontaktować poprzez wybrany sposób, opisany w pkt. 2 niniejszej informacji.

    Jeżeli zdecydują się Państwo skorzystać z w/w praw, niezwłocznie podejmiemy odpowiednie działania, najpóźniej w terminie miesiąca od otrzymania żądania.

  8. Jeśli uznają Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych Państwa dotyczących narusza przepisy RODO, przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  9. Państwa dane będą przetwarzane w formie papierowej, elektronicznej lub w sposób zautomatyzowany, między innym za pośrednictwem tradycyjnej poczty, poczty elektronicznej bądź telefonicznie, faxem lub w inny sposób.

logo edison

EDISON S.A.
ul. Dobrego Pasterza 122A
31-416 Kraków

www.edison.pl

 logo softiq

SOFTIQ Sp. z  o.o.
ul. Robotnicza 2, budynek 1-055
44-100 Gliwice

www.softiq.pl

peppol logo
Należymy do organizacji
OpenPEPPOL

 

PEFexpert
na LinkedIn 
logo linkedin 

 

 logo iso

 

Copyright EDISON S.A. i SOFTIQ Sp. z o.o.     Polityka prywatności      Regulamin